Closeupbilleder-af-farverige-Norden-Cykler.jpg

Damecykler

Splitter

Er cyklen også mere end et transportmiddel for dig? For mange er cyklen en trofast ”ven”, som kan være meget svær at undvære. Du kan nemlig bruge en damecykel til mange forskellige formål afhængig af typen.

Dens kurv kan være den hjælpende hånd, som du har brug for, når du skal på indkøb. Den kan også bygge motion ind i din hverdag på en praktisk måde. Hertil giver den dig friheden til at komme hurtigt rundt, og med grøn samvittighed.

Vi har flere forskellige kvalitets damecykler, hver med deres egen smukke stil og karakter. Og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige damecykel til dig.

Norden Bikes - Bedstemor

Splitter

Vores ”Bedstemor cykel” fra Norden Bikes egner sig perfekt til dig, der ønsker en damecyklen med god komfort og en behagelig sidestilling.

Det er et rigtig godt køretøj til bykørsel og de kortere ture. Cyklen har et stilrent og lækkert nordisk design, der giver en blikfang med sin smukke udstråling.

Se vores modeller ›

Citybike

Splitter

Er du på udkig efter en cykel til aktiv hverdag, er vores Citybike et oplagt valg. Det er en street og sports damecykel, der giver dig vind i håret og trafikken baghjul.

Med denne cykel sidder du mere foroverbøjet, hvilket gør vindmodstanden mindre.

Se vores modeller ›

MTB

Splitter

Vores MTB damecykler er et oplagt valg til dig, der ønsker at prøve kræfter med naturen på en sjov og legende måde. Sæt skub i pedalerne ned ad snørklede skovstier og stejle bakker.

MTB damecyklen egner sig perfekt til hård og fysisk krævende sport, hvor god kondition udgør kernedelen.

Der opleves p.t. lange leveringstider på MTB-cykler. Kontakt os for et overblik over dine muligheder.

Se vores modeller ›

Race

Splitter

Er du til fart over feltet på den "meditative" måde, er vores Racer damecykler et oplagt valg til dig. Tag på en tur på landevejen og nyd friheden med sved på panden gennem den flotte og stille natur.

Kig ind til os, så finder vi den rigtige model til dit behov.

Se vores modeller ›