Lygter.jpg

Cykellygter

Splitter

Det er svært at vælge den rigtige cykellygte, men vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den rigtige lygte til dit behov.
Der er dog lige lidt at tænke over, inden man vælger cykellygte...

Læs mere her › 

Mixbike forlygte GoPlus 500 Lumen

Splitter

Mixbike forlygte GoPlus  er en lækker cykellygte der giver et rigtig godt lys. Den er til dig der skal kunne se hvor du kører f.eks. på mørke landeveje eller stier.

Se modellen her ›

MixBike Pro Baglygte

Splitter

MixBike Pro Baglyte er en god baglygte med et rigtig godt lys. Den er god til stedet hvor der er helt mørkt, og hvor ekstra sikkerhed er nødvendigt.

Se modellen her ›

Mix Bike GoLight Forlygte

Splitter

Mixbike GoLight er til dig der vil skal have en fastmonteret forlygte, så du slipper for at "huske" lygterne. 

Se modellen her ›

MixBike Tail 110 Forlygte

Splitter

MixBike Tail forlygte er ideel til bykørsel. Det er en forlygte bilisterne ser og så er den god til de fleste ladcykler. MixBike Tail oplades via USB stik.

Se modellen her ›

MixBike Tail 30 Baglygte

Splitter

MixBike Tail er en baglygte, der er god til by- og landevejs kørsel. Det er en lygte der tydeligt ses i trafikken og den monters på sadelpinden. MixBike Tail oplades via USB stik. 

Se modellen her ›

Smart Forlygte E-line

Splitter

Smart E-line er en god hverdags lygte til skolebørnene, den monteres på styret og kan "fastmonteres" med en strips, så vores kære børn ikke behøves, at huske deres lygter.

Se modellen her ›

Smart Baglygte E-line

Splitter

Smart E-line en god hverdags baglygte, specielt til drengenes Skole MTB. Den monteres på Sadelpind eller bagstellet og kan "fastmonteres" med en strips, så vores kære børn ikke behøves, at huske deres lygte.

Se modellen her ›

Smart lygte Super Flash front

Splitter

Smart Super Flash er en super god hverdags lygte til bykørsel og steder med kun lidt belysning. Den monters på styret og kan "fastmonteres" med en strips, hvis man ikke ønsker at tage lygten med sig.

Se modellen her ›

Smart lygte Super Flash bag

Splitter

Smart Super Flash er en super god baglygte med et godt lys, der nemt ses i trafikken. Den monteres på sadelpinden eller bagstellet og kan "fastmonteres" med en strips, hvis man ikke ønsker at tage lygten med sig.

Se modellen her ›

Smart lygte front

Splitter

Smart forlygten er ideel til fastmontering i forkurven. Her er lygte og refleks integreret i ét, hvilket giver en rigtig god synlighed. Og så er den bare lidt pænere end andre lygter i samme stil.

Se modellen her ›

Smart lygte bag

Splitter

Smart Baglygten er en af de lækreste baglygter til fastmontering i bagagebæreren. Her er lygte og refleks integreret i ét, hvilket giver en rigtig god synlighed. 

Se modellen her ›