Cykel-med-cykeltrailer-og-ladcykel-på-tur-ved-kanalen.jpg

Cykler i Næstved

Splitter

Vi sætter en ære i, at finde den helt rigtige cykel til dit behov - Og gerne en, der passer til din smag.

Derfor er vores cykler valgt ud fra høj kvalitet og et flot design.

Damecykler i Næstved

Splitter

Cyklen er meget mere end et transportmiddel, Det er også et produkt og en stil der skal passe til dig.

Derfor er vores cykler valg ud fra høj kvalitet og et flot design. Og vi sætter en ære i, at finde den helt rigtige cykel til dit behov.

Se alle vores modeller ›

Herrecykler Næstved

Splitter

Cykler du til og fra arbejde hver dag? Eller har du bare lyst til lidt motion en gang i mellem? 

Hos Brotorvets Cykler er vores herrecykler primært hverdagscykler, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Vi mener at cyklen skal være god at køre på, men den må også gerne være flot at se på. Og uanset cykeltypen kan der være meget køreglæde at hente, ved at vælge den  den rette herrecykel. Udforsk vores udvalg af herrecykler forneden 😊 

Se alle vores modeller ›

Børnecykler Næstved

Splitter

Lyset, glæden og stoltheden i vores børns øjne, når de får en ny cykel, er ikke til at tage fejl af. Frisk luft i kinderne, leg og motion med fart over feltet er nogle af barndommens mange glæder.

Cyklen er for mange en trofast følgesvend på turen til skolen, hjemmet, skoven og legepladsen. En tur kan hurtigt give mange timers cykelleg og glæde.

 

Se alle vores modeller ›

El-Cykler

Splitter

El-Cyklen er til dig der ønsker medvind på cykelstien og som hader bakkerne. Forskningen siger, at du får 80% af den motion du ville få på en alm. cykel.

Du får masser af motion og el-cykler er for alle der har lyst til en lækker pendler cykel – der bringer dig hurtigt og nemt fra A til B, uden du kommer forpustet og svedig frem.

Se alle vores modeller ›

Ladcykler

Splitter

Hvis dine ønsker er, at køre længere ture hele året rundt, have god plads til børn og indkøb, og at cyklen samtidig skal erstatte en bil, så er det en rigtig god ide, at kigge efter en Ladcykel i god kvalitet

Vi hjælper med at finde den rigtige cykel, det rigtige tilbehør og i den rigtige størrelse.

Se alle vores modeller ›

DSC_2618.jpg

Tilbehør

Splitter

Når du ser dig om efter en ny cykel, så skal du i samme omgang overveje nødvendigt tilbehør, såsom hjelme, lygter, lås og plejemidler.

Se alt tilbehør ›