Cykelist-på-tur-i-Næstved.jpg

Elcykler i Næstved

Splitter

Ønsker du medvind på cykelstierne og gøre cykling op ad bakker til en barneleg, anbefaler vi, at du vælger en elcykel.

Selvom elcykler giver dig hjælp, er det ikke ensbetydende med, at bentøjet ikke kan træde igennem og du dermed ikke kan få motion. Ifølge forskning får du op til 80% af den motion, som du normalt ville få på en alm. cykel.

Vi har et bredt udvalg af lækre elcykler med et stilrent design. Tag et kig med nedenunder, og gå på opdagelse i vores udvalg af elcykler. 

Læs mere om el-cykler › 

Hvorfor er en elcykel smart?

Splitter

En elcykel giver dig medvind på cykelstien og får dig frem til arbejdet, skolen eller hvor du skal hen, uden du bliver forpustet eller kommer helt svedig frem. 

Den kører ikke af sig selv. Du skal stadig lave noget. Men du får stadig motion. Ifølge forskningen får du 80% af den motion, du ville få på en almindelig cykel. 

Hvem har brug for en elcykel?

Splitter

Elcyklen er især elsket af folk, der pendler til og fra arbejde, skole m.m. Men også ældre borgere, der ikke længere har kræfterne til eller bare har svært at følge med ægtefællens tempo.

En anden mulighed er også at sætte en barnestol bagpå eller hænge en børnetrailer efter så man kan tage børn og børnebørn med på tur. 

Hvilke elcykler forhandler vi?

Splitter

Hos Brotorvets Cykler forhandler vi elcykler af mærket E-fly, et dansk firma, som yder en super god support og som samtidig har et let og smukt design. 

Hvordan fungerer en elcykel?

Splitter

En elcykel er bygget sådan op, at når du træder i pedalerne, starter motoren. Og den slår fra, hvis du stopper med at træde. Elcyklen hjælper op til 25 km i timen. Herefter slår den fra.

Du vil opleve det føles som at få et let skub - lidt ligesom da vi var børn og vores forældre skubbede os op ad bakkerne. 

Tommelfingerregel ved valg af elcykel

Splitter

Når man køber en elcykel for første gang kan det være svært vælge den rigtige. 

  • Hvor langt skal du køre?
  • Skal du køre hele året?
  • Hvorfor vil du have en elcykel?
  • Hvordan sidder du bedst på en cykel?
  • Skal du køre alene eller sammen med andre?
  • Har du en cykelhjelm?
     

Batteriet på en elcykel

Splitter

Der findes mange forskellige kvaliteter. Derfor hænger pris og kvalitet sammen. Der er forskel på kapacitet og volumen.

Batteriet og cyklens motor afgør hvor mange kilometer man kan køre på en opladning. Du kan selv gøre meget for at få batteriet til at holde længere.