Plejemidler

Splitter

Din cykel skal vedligeholdelses. Og dette kan gøres nemt og enkelt.
Med de rette pleje og rengøringsmidler, er vedligeholdelse af udvendige gear ikke noget problem.

Læs mere om El-cykler ›

Pedros Bike Wash

Splitter

Denne cykelshampoo er eminent til cykelvask... Spray det på, lad det side i 2-5 min. Skyld med rent vand og tør af med en klud, så er cyklen ren, lettere bliver det ikke.

Læs mere her ›

Motip Kædespray

Splitter

Denne Kædespray kan bruges til alle typer cykler, dog ikke med skivebremser. Den nedsætter tiltrækning af snavs og forebygger slidtage. Skal bruges ca. en gang hver 14. dag. alt efter vejret.

Læs mere her ›

Motip Kædeolie Wet

Splitter

Denne kædeolie er drøj og til det våde vejr og beskytter kæden mod salt, sne og regn. Bruges efter behov. Den ligger et beskyttende lag på kæden, som bør renses af en gang imellem.

Læs mere her ›

Motip Kædeolie Dry

Splitter

Denne kædeolie er til det tørre vejr og en god sommerolie. Olien er flydende og tiltrækker ikke snavs. Den er ideel til sportscykler og cykler med udvendige gear og skivebremser.

Læs mere her ›

Kæderenseboks

Splitter

Vores kæderenseboks er uundværlig i din cykel kasse. Den gør arbejdet så meget nemmere, de små børster renser dybt ind i kæden, og med Kroon kæderensen bliver den ren på få minutter.

Læs mere her ›

Kroon Kæderens

Splitter

Denne kæderens bruges til at rense kæden helt i bund. Og kan bruges alene eller i en god kombination med vores Kæderenseboks. Hvilket gør arbejdet noget hurtigere og nemmere.

Læs mere her ›

Rensebørste

Splitter

Den her børste kan du ikke undvære, hvis du har en cykel med udvendige gear.
Den er speciel designet til at komme ned mellem alle tandhjulene bagpå, og få skidt og møg væk fra steder der næsten er umulige at komme ned til.

Læs mere her ›

Brunox
Låseolie

Splitter

Husk at vedligeholde dine låse, uanset om det er på cyklen, hoveddøren, bilen, postkassen eller andet.

Se modellen her ›