15072_21.03_BrotorvetCykler_Photoshop_NordenEllen_28_N7_Cafelatte.png

Bedstemor
Norden Bikes

Splitter

Norden "bedstemor cykel" er et oplagt valg til dig, der vægter æstetik og behagelig komfort højt. Norden er et dansk cykelmærke, hvis cykler er kendetegnet for deres dejlige symfoni af kvalitet, mekanik og et tidløst retro design, men med et moderne pust. 

Du får et cykelmærke, der pusler af dansk kvalitet fra baghjul til forhjul. Norden er kendt for at køre meget let, af en Bedstemor cykel at være. 

For os skal en cykel helst være god at køre på, - Men også smuk at se på - Og det har Norden udført til perfektion… 

Norden cykler
Agnes S

Splitter

Leder du efter en elegant og super let cykel, er Norden Agnes S det perfekte valg for dig. Du får her en stålcykel fremstillet med det originale Agnes-retrostel, udstyret med aluminiumsdele og et stilfuldt design.

Se model ›

Norden cykler
Anna

Splitter

Norden Anna forener et nostalgisk design med et moderne pust. Du får her en lækker og afslappet cykel med kontrast til storbyens hurtige tempo.

Se model og farver ›

Norden cykler
Ellen, 3 gear

Splitter

Med Norden Ellen får du en cykel, der tager dig med på en tidsrejse mellem nostalgi og modernitet. Du får en cykel med et smukt tidløst Dansk design og fantastisk kørekomfort.

Se model og farver ›

Norden cykler
Ellen, 7 gear

Splitter

Med Norden Ellen får du en cykel, der tager dig med på en tidsrejse mellem nostalgi og modernitet. Du får en cykel med et smukt tidløst Dansk design og fantastisk kørekomfort. Og med Norden Ellen, er det slut med tunge bedstemor cykler, den er blevet kendt for at køre super let.

Se model og farver ›

Norden cykler
Liva+ 28" 7 gear

Splitter

Norden Liva + er indbegrebet af retro. Livas design er både enkelt og stilfuldt – nostalgisk i sit udtryk og moderne i sin funktion.

Se model og farver ›

Norden cykler
Liva

Splitter

Med Norden Liva får du en unik bedstemor cykel, der er let i sit design, og med en oprejst behagelig let køre stil. Cyklen er smuk i sin sammensmeltning af retro og det moderne look.

Se model ›