3711660500751_norden_lady_28_n7_groen.png

Bedstemor
Norden Bikes

Splitter

Norden "bedstemor cykel" er et oplagt valg til dig, der vægter æstetik og behagelig komfort højt. Norden er et dansk cykelmærke, hvis cykler er kendetegnet for deres dejlige symfoni af kvalitet, mekanik og et tidløst retro design, men med et moderne pust. 

Du får et cykelmærke, der pusler af dansk kvalitet fra baghjul til forhjul. Norden er kendt for at køre meget let, af en Bedstemor cykel at være. 

For os skal en cykel helst være god at køre på, - Men også smuk at se på - Og det har Norden udført til perfektion… 

Norden cykler
Ellen, 7 gear

Splitter

Med Norden Ellen får du en cykel, der tager dig med på en tidsrejse mellem nostalgi og modernitet. Du får en cykel med et smukt tidløst Dansk design og fantastisk kørekomfort. Og med Norden Ellen, er det slut med tunge bedstemor cykler, den er blevet kendt for at køre super let.

Se model og farver ›

Norden cykler
Liva+ 28" 7 gear

Splitter

Norden Liva + er indbegrebet af retro. Livas design er både enkelt og stilfuldt – nostalgisk i sit udtryk og moderne i sin funktion.

Se model og farver ›

Norden cykler
Liva

Splitter

Med Norden Liva får du en unik bedstemor cykel, der er let i sit design, og med en oprejst behagelig let køre stil. Cyklen er smuk i sin sammensmeltning af retro og det moderne look.

Se model ›

Norden cykler
Agnes S

Splitter

Leder du efter en elegant og super let cykel, er Norden Agnes S det perfekte valg for dig. Du får her en stålcykel fremstillet med det originale Agnes-retrostel, udstyret med aluminiumsdele og et stilfuldt design.

Se model ›

Norden cykler – Enkelt dansk design

Norden er en smuk enkel, ærlig og tidsløs ”bedstemor” cykel, der kører utrolig let, af den slags cykler at være.

Når du skal vælge en cykel, er det vigtigt at vælge den cykel, der passer til dig og dine behov. Hvis du leder efter en let og komfortabel cykel med et lækkert design, kan vi varmt anbefale en cykel fra Norden. Vi har flere forskellige modeller, i et hav af farver, som du kan vælge imellem og prøvekøre i vores butik.

 

Tidsløs design med det bedste fra begge verdner

Med en 'bedstemor' cykel fra Norden får du mere end bare en flot retrocykel. Du får en topkvalitets cykel med et fantastisk design, der bringer cykelglæde ind i din hverdag.

Cyklerne fra Norden er kendetegnet for deres ikoniske udseende, der er præget af skandinaviske designprincipper. Et design, hvis sammensætning af gamle traditioner og et moderne pift giver dig en unik cykel, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet går hånd i hånd.

 

Få medvind i modvind på cykelstien

Norden er et dansk brand, hvis cykler er designet til det nordiske klima. Det betyder, at du får en holdbar cykel, der kan modstå årstidernes skiftende vejrforhold. Cyklerne er nemlig designet ud fra nordisk kultur og natur, så de kan klare bakker og blæst.

 

En uovertruffen hverdagscykel

De damecykler fra Norden, som du finder her på siden, passer perfekt som hverdagscykler. Udover en robust cykel af høj kvalitet fra baghjul til forhjul får du også en cykel, der er behagelig at sidde på og let at køre. Norden cykler er det perfekte valg, hvis du ønsker en drønende god cykeloplevelse fra a til b. Og ikke mindst en stilren bedstemor cykel med noget at byde på.

Har du brug for hjælp til valg af Norden cykel, er du meget velkommen til at besøge os i vores butik. Vi skal nok hjælpe dig med at finde cyklen i rette størrelse. Og du kan selvfølgelig også prøvekøre den, så du finder den, der passer perfekt til dig.

Det sværeste er nemlig ikke at vælge en Norden cykel - Men hvilken farve den skal være!! 😊