Farverige-cykler-med-cykelkurve-på-række-hos-Brotorvets-Cykler.jpg

Børnecykler Næstved

Splitter

Lyset, glæden og stoltheden i vores børns øjne, når de får en ny cykel, er ikke til at tage fejl af. Frisk luft i kinderne, leg og motion med fart over feltet er nogle af barndommens mange glæder.

Cyklen er for mange en trofast følgesvend på turen til skolen, hjemmet, skoven og legepladsen. En tur kan hurtigt give mange timers cykelleg og glæde.

Pigecykler

Splitter

En tjekket pige skal selvfølgelig have en smuk cykel magen til. Vi har de smukkeste og mest stilrene pigecykler.

Du kan hos os finde et elegant udvalg af Norden og Winther pigecykler i flotte farver. Norden er en retro cykel i et moderne nordisk design – Og lækker kvalitet. (Og så fås Norden også til de helt voksne piger).

Pigecyklerne kan fås i både 12”, 16” 18”, 20”, 24” og 26” tommers cykel. De egner sig perfekt til leg og skolebrug.

Se vores modeller ›

Drengecykler

Splitter

En sej dreng skal selvfølgelig også have en lige så sej drengecykel. Langt de fleste drengecykler har et udseende der ligner mountainbikes.

Hos os kan du få drengecykler med både med ind- og udvendige gear. Hertil med fod- eller håndbremse. MTB'en skråner i sit stel og kan derfor bruges i længere tid af den fartglade dreng.

Drengecyklerne kan fås i både 12”, 16” 18”, 20”, 24” og 26” tommers cykel. De egner sig perfekt til leg og skolebrug.

Se alle modeller ›

Vi hjælper dig hele vejen igennem

 

Når du kommer på besøg hos os for at vælge en børnecykel, giver vi os god til at vælge den rigtige cykel til dit barn.

Vi anbefaler at barnet prøvekører cyklen inden køb. På den måde kan du være helt sikker på, at dit barn får den helt rigtige cykelstørrelse. Det gør også, at barnet føler sig tryg på cyklen.

Vi hjælper dig også med at finde den rette cykelhjelm, cykellygte og nødvendige cykeludstyr. Det er vigtigt at barnet er en sikker trafikant ude på cykelstierne.

Og så tjekker vi selvfølgeligt cyklen grundigt igennem og indstiller den, så den altid er i orden, når dit barn får den.

 

Find den rette cykel til dit barn

 

Hos Brotorvets Cykler sælger vi kvalitets børnecykler i Næstved. Vi har et bredt udvalg af cykler til børn, både drengecykler, pigecykler og legecykler.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige cykel, og i den rette størrelse til dit barn. Den skal selvfølgeligt både være sikker at køre på, men også have ”voksetillæg” efter behov.

Har du brug for hjælp til at finde dit barns første cykel eller en ny, og er du i tvivl om, hvilken størrelse cykel du skal vælge? Så hjælper vi dig gerne.

Det er afgørende, at du vælger den helt rigtige størrelse, hvis dit barn skal føle sig tryg. Cyklen må ikke være alt for stor og heller ikke alt for lille. Det er nemlig vigtigt, at barnet nemt kan komme af og på cyklen.

Du kan bruge et målebånd og størrelsesguiden forneden, til at finde den størrelse som passer dit barn bedst.

NB: Vi anbefaler, at du bruger nedenstående tabel vejledende og ikke som en facitliste.

For selvom to børn har samme højde og alder, er det ikke altid ensbetydende med, at de har brug for den samme størrelse cykel. Derfor anbefaler vi at du kommer forbi os og lader dit barn prøve cyklen. Og så hjælper vi dig selvfølgeligt med at finde den rigtige cykel.

 

Find den rette cykelstørrelse