NoRDEN Carl 28 N7 Sort med brun udstyr_3721760100754-norden_carl-28-n7-sort-1000x589px.png (1)

Herrecykler Næstved

Splitter

Cykler du til og fra arbejde hver dag? Eller har du bare lyst til lidt motion en gang i mellem? Så hjælper vi dig med at finde den herrecykel der passer til dig og dit behov.

Vores herrecykler primært hverdagscykler, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Udforsk vores udvalg af stilrene herrecykler herunder.

Citybike

Splitter

Har du brug for en herrecykel til en aktiv hverdag? Vores street og sport cykler egner sig til dig, som til dagligt cykler mellem hjem og arbejde eller et tredje sted. Vores street herrecykler er kendetegnet ved, at du sider mere foroverbøjet på cyklen, hvilket giver en mindre vindmodstand.

Se vores modeller ›

Komfort

Splitter

Vores "Bedstefar cykel" er et oplagt valg til dig, som ønsker god komfort i højsædet. Vores komfort herrecykler er kendetegnet ved at have en behagelig sidestilling, som gør bykørsel og korte ture til en sand fornøjelse. Og så er de bare et smukt Classic valg.

Se vores modeller ›

MTB

Splitter

Vores MTB herrecykler er et oplagt valg til dig, der efterspørger motion på den sjove og legende måde. Cyklen er perfekt til at tage med ud på sanselige eventyrer gennem naturen, på snørklede skov stier og stejle bakker. Tag hænderne på styret og træd dig i start til en tur med råstyrke og god kondi.

Der opleves p.t. lange leveringstider på MTB-cykler. Kontakt os for et overblik over dine muligheder.

Se vores modeller ›

Race

Splitter

Skal det gå stærkt? Mærk suset med vores racer herrecykler. De er perfekte til dig, som ønsker at tømme tankerne med racende fart og sved på panden. Vi har racere med stilrene designs og i flere prislag. Tag et smut ind til os, og find den rigtige model til dit behov.

Se vores modeller ›

NoRDEN Carl 28 N7 Sort med brun udstyr_3721760100754-norden_carl-28-n7-sort-1000x589px.png (2)

Hverdagscykel?

Splitter

Skal du bruge en hverdagscykel, anbefaler vi, at du tænker over hvilken sidestilling du ønsker og om du ønsker indvendige eller udvendige gear. Udvendige gear kræver mere vedligeholdelse, hvor i mod indvendige gear er nemmere at holde, men også en lille smule tungere at træde.