Ladcykler og El-ladcykler i Næstved

Ladcyklen er en cykel fyldt med muligheder, der skaber fleksibilitet i hverdagen. Det gør den til langt mere end et familie transportmiddel.

Vi har hos Brotorvets Cykler i Næstved valgt at have et bredt sortiment af ladcykler og el-ladcykler, både med og uden el.
Men alle af en god kvalitet, som rummer børn, gods, hund eller en handicappet - til både privat og erhvervsmæssigt brug.

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Om ladcykler

Splitter

Vi ved at du er i gang med at overveje en ladcykel, og at dette marked er noget af en jungle. Derfor vil vi gerne give dig nogle råd omkring ladcykler.

Læs mere om ladcykler her ›

Ladcykler
fra Nihola

Splitter

Nihola er et dansk Ladcykel mærke, som Niels Holme Larsen udviklede tilbage i 1998. Her besluttede han sig for, at tage kampen op, for at få Ladcyklen til at blive familiens fortrukne transportmiddel.

Nihola hører til i den ”dyre” ende af skalaen, den er fyldt med kvalitet, gode el systemer og kan skræddersyes præcis til dig og dit behov, design og stil..

Spørg os, så vi kan hjælpe med at strikke en Nihola  ladcykel eller el-ladcykel sammen efter dit behov..

Se alle vores modeller ›

Ladcykler
fra Amladcykler

Splitter

Amladcykler er et dansk mærke, der er udviklet tilbage i 1992 og ejet af Martin Andersen og Charlotte Meldgaard.

Amladcykler hører til i den ”billigere” ende af skalaen. Den er skabt ud fra en målsætning om at ”Alle skal have råd til en El-ladcykel”. Vi har valgt den fordi vi syntes at pris og kvalitet går hånd i hånd. Og det er en sikker ladcykel, som vi tør sende vores kunder ud på.

Se alle vores modeller ›