El-ladcykler og ladcykler i Næstved

Splitter

Er du på udkig efter en cykel med mere plads, fyldt med praktiske muligheder og fleksibilitet, er en ladcykel et perfekt valg. Ladcyklen har gennem årene vundet flere og flere danskeres hjerter. 

Det er et ikonisk transportmiddel som er påskønnet af mange børnefamilier, for dets hyggelige og nemme måde at transportere og tage børnene med på tur.

For mange er de hyggelige stunder på vejen, nemlig kvalitetstid. Og dermed bliver transporttid til kvalitetstid, men det er kun en advarsel ;-)

Ladcykler
fra Nihola

Splitter

Nihola er et dansk Ladcykel mærke, udviklet af Niels Holme Larsen tilbage i 1998. Han ønskede at ladcyklen skulle blive familiens fortrukne følgesvend i trafikken.

Nihola er et cykelmærke som hører til i den ”eksklusive” ende af cykel skalaen. Cyklerne er sprækket med kvalitet fra baghjul til forhjul. Nihola kan skræddersyes præcis til dig og dit behov, design og stil.

Se alle vores modeller ›

Ladcykel på abonnement
Fra Black Iron Horse

Splitter

Få en god el-ladcykel fra Black Iron Horse på abonnement, med kort bindingsperiode, forsikring og service inkluderet.

Læs mere om abonnementsløsningen ›

Ladcykler
fra Black Iron Horse

Splitter

Med en el-ladcykel fra Black Iron Horse kan du transportere dig selv, din familie og selv de tungeste varer med et minimum af anstrengelser – Hver gang du hopper op på sadlen træffer du et bæredygtigt valg uden at skulle give afkald på bekvemmelighed og æstetik.

Se alle vores modeller ›

Ladcykler
fra Norden

Splitter

Har du set Nordens bud på en flot klassisk el-ladcykel? Det har vi, og den er virkelig flot og matcher ind i stilen på Nordens øvrige cykler.

Nordens cargocykel hedder Storm e2, og er virkelig smukt dansk design kombineret med høj sikkerhed.

Se alle vores modeller ›

Ladcykler
fra Royal Cargobike

Splitter

Ladcyklens formstøbte kasse imponerer med sit elegante design, inklusive aluminiumssider i en moderne grå farve. Den rummelige kasse kan let indeholde op til fire børn, større mængder varer eller endda hunde. Der er også mulighed for at tilkøbe en dør, der yder ekstra funktionalitet.

Se alle vores modeller ›

Hvilken ladcykel?

 

For mange er køb af ladcykel en større investering. Ikke to ladcykler ens og der er mange derude, hvorfor det er vigtigt, at du finder den ladcykel model, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor vil vi gerne give dig gode råd og vejledning til at finde den rette ladcykel.

Men ladcyklen er mere end blot et familietransportmiddel. Ladcykler er meget praktiske når det kommer til både plads og bærevne, hvor de fleste ladcykler kan bære helt op til 100 kg udover førerens egen vægt.

De kan derfor i mange tilfælde bruges som et miljøvenligt alternativ til bilen både privat og erhvervsmæssigt. Du kan nemlig nemt transportere børn, dagligvarer, gods, hund eller en handicappet.

Ladcykler kan ses som cyklernes svar på en schweizerkniv. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

 

Valg af ladcykel

 

Når du skal vælge en ladcykel, er der en række forskellige ting, som du bør tage stilling til, for at finde den ladcykel som passer bedst til dig og dine behov. Der findes mange forskellige modeller derude, og nogle egner sig bedre til nogle formål end andre.

Du bør gøre dig overvejelser omkring følgende:

  • Komfort og kvalitet
  • Plads
  • Hvad skal cyklen transportere?
  • Skal den være med eller uden el?
  • Hvor langt skal du køre og er det dagligt?
  • Skal den erstatte bil nr. 2?

Ovenstående er med til at afgøre hvilken type af ladcykel du skal vælge.

Vi ved det her kan være noget af en jungle at finde rundt i. Derfor står vi klar til at hjælpe dig. Vi anbefaler at du kigger ind til os, og prøver vores ladcykler, så du kan se om det er noget for dig.

Vi giver os altid god tid, så vi er sikre på du finder det rigtige. Og så hjælper vi dig selvfølgelig med at skræddersy den model der passer til dig, dit behov, stil og design.

Og har du brug for en trehjulet cykel, f.eks. hvis du har svært ved at holde balancen på en almindelig cykel. Så hjælper vi dig også med at løse det. Her er Nihola også en fantastisk løsning. 

Vi glæder os til at møde dig, og høre om dine ønsker og ideer😊