DSC_2101.jpg

Cykelværksted i Næstved

I værkstedet reparerer vi din gamle eller nye cykel, og sørger for at få dig så hurtigt på vejen igen, som muligt.

Splitter

Værkstedet

Uanset om du har en utæt slange, svært ved at skifte gear eller problemer med bremsen, så står dit lokale cykelværksted i Næstved klar til at hjælpe. Brotorvets Cykler har cykelmekanikere, som har set lidt af hvert og kender til løsningen på dit problem, hvad end der er tale om en ny eller gammel cykel, MTB eller citybike.

Vores værksted er kendt for at yde en god service i en høj kvalitet. Samtidig er vi altid ærlige, og vi kan garantere at du aldrig kommer hjem med en regning, der er dyrere end aftalt.

Vi reparerer alle typer cykler - også ladcykler, uanset om de er købt her eller ej.

Gratis lånecykel

Vi ved at din hverdag skal hænge sammen. Derfor tilbyder vi dig en gratis lånecykel, mens din egen cykel er på værksted hos os. Vi har lånecykler både med og uden el.

Tidsbestilling

Ring og bestil tid til service og reparation på tlf. 55772480. Vi kan i de fleste tilfælde lave cyklen på samme dag, du afleverer den. Du har selvfølgelig også muligheden for at kigge forbi butikken, så laver vi den så hurtig vi kan.

Kørestol

Er kørestolen flad, trænger til nyt dæk eller andet, så ring til os. Vi tilbyder at køre ud og lave den på adressen. Det kræver bare at vi aftaler hvad tid på dagen det passer bedst - Og betalingen sker kontant eller via mobilepay.

El-cykler og ladcykler

Vi er eksperter i både El- Og ladcyklerUanset om cyklerne er købt hos os eller andre steder, så kan vi som regel skaffe dele til dem.

HUSK det er vigtigt at få lavet service på disse cykler, da de kører med en anden belastning end en almindelig cykel.

Vi laver service på alle El- og Ladcykler, uanset om de er købt her eller ej.

Forsikringsopgørelse af cykel

Er din cykel beskadiget, eller har du været udsat for et uheld på din cykel. Så hjælper vi dig med at opgøre skaden til din forsikring.

Det eneste du skal gøre, er at anmelde skaden til dit forsikringsselvskab, og få et skade nummer. Så overtager vi resten herfra. Og hjælper dig hele vejen igennem, til du har fået skaden lavet eller pengene til en ny cykel. Hvis forsikringen godkender dette.

Vi tager 450,-kr. for en opgørelse, og i nogle tilfælde kan du få disse refunderet hos dit forsikringsselvskab, men desværre ikke i alle. Dette gør vi fordi forsikringen ikke vil betale os for dette arbejde. Og vi ved, at vi bruger op til en time på en forsikrings sag pr. gang.

Nøgleservice

Hvis du har en Trelock lås kan du bestille nøgler her Trelock Låseservice 

Hvis du har Abus eller YWS nøgler, kan du bestille nøgler her nøgler på orderkey.eu.

Hvis du har en Basta eller AXA lås, kan du bestille nøgler her Axa Security.

 

 

 

DSC_2415.jpg

Finansiering

Se mulighederne med finansiering hos Brotorvets Cykler - ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Rikke Jensen - Ejer

Om os

Historien om Brotorvets Cykler, startede tilbage i 1948, opdag Brotorvets Cykler historie.

DSC_0723.jpg

Kontakt os

Kontakt os direkte med dit spørgsmål ved enten at ringe eller sende en mail.

DSC_2647.jpg

cykler

Vi har cykler til hele familien hos Brotorvets Cykler.