Billede fra KongWalthers indslag i tv-programmet Løvens Hule.JPG

KongWalthers skønne produkter

Når design, funktionalitet og kvalitet går op i en højere enhed…

Splitter

Tine Land og Mathias Kastrup er forældre til Walther, som kom til verden i 2019. Sammen med Walther opstod der et ønske om, at gøre hverdagen en lille smule nemmere for alle forældre med barnebogne eller cykler. Så i starten af 2020 blev KongWalther skabt. Det er et firma hvori Tine og Mathias har skabt et smukt design af handsker, indkøbsnet, kroge osv. til barnevognen og cykler.

KongWalthers mest kendte produkt er deres Østerbro Handske, og det var også med den, at det hele startede. Østerbro Handsken er skabt ud fra en filosofi om, at man ikke skal lede efter vanterne når man skal afsted. Derfor udviklede de en handske som altid sad på styret af barnevognen, så den altid var med på tur - også når solen skinnede når man forlod hjemmet, men kulden tog over - og man ingen handsker havde med sig.

KongWalthers Østerbro Handske kan side på alle typer styr - Så vi tænkte: ”Hvorfor ikke tage denne idé med over på cyklen?” – for hvem kender ikke til tykke lommer med halvvåde vanter efter en cykeltur? Dette problem er nu løst – Kig ind til os i Brotorvets Cykler og se hvordan.

Cykelkurv-closeup.jpg

Tilbehør

Se udvalget af tilbehør til din cykel, alt fra lygter og hjelme til sikre låse.