Nihola Posterbike.png

Nihola
Posterbike

Splitter

Nihola posterbike ladcyklen er specielt udviklet til reklameformål. En miljørigtig beslutning og ideel til den form for budskab.

27.500,-
Finansiering se her
Har du spørgsmål?

Detaljer

Splitter

Nihola posterbike ladcyklen er specielt udviklet til reklameformål. 

Prisen er inkl. moms. og cyklen leveres også med El. Nihola´s cykler er 100% dansk produceret, samlet og udviklet til det danske vejr..

Reklamecyklen er en attraktiv ny platform for udendørsreklamer. Ladcyklen kombinerer de lette køreegenskaber kendt fra Nihola cyklerne med mulighed for at annoncere og transportere reklamematerialer let rundt omkring i byen.

Europæiske byer er fyldt med taxaer, busser og lastbiler udstyret med reklamer.

Disse reklameplatforme er ikke kun dyre og forstyrrende, men de bliver også ofte forbundet med miljøforurening, støj og stress.

I modsætning hertil repræsenterer reklamecyklen et usædvanligt blikfang: let, hurtigt og sikkert transporterer reklamecyklen dit budskab igennem gader og stræder uden at forstyrre i gadebilledet – og så er den oven i købet miljøvenlig.

Posterbiken er en reklamesøjle som vil være med til at ændre bybilledet. De produkter og servicer som den reklamerer for får gavn af det Posterbiken associeres med: miljø, økologi, mobilitet, sjov, innovation og motion. 

Posterbiken tilbyder den samme stabile, men lette præstation som de andre nihola ladcykler. Den grundlæggende tekniske forskel mellem dem er størrelsen af den cylindriske transportkasse, som er monteret på stellet mellem de to forhjul.

 

For at skabe en mere synlig reklameplatform står Posterbikens transportcylinder lodret op. 

Cylinderen kan have op til tre A1 plakater påklistret og den kan desuden fås med en dør til indersiden, hvori man kan lægge op til 100 kg af reklamemateriale. 

Cylinderen hindrer på ingen måde for førerens udsyn.  

Reklamér f.eks. med firma-logo på den 1200 mm. høje aluminiums plakatsøjle, midt i byens centrum, og løs samtidig en transportopgave. Posterbiken kan leveres med ballon eller fadøls anlæg og det dobbelte varerum kan aflåses.

Kontakt os ved spørgsmål

Kontakt os ved at udfylde denne formular. Vi svarer på din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.