DSC_2618.jpg

Cykellåse

Splitter

Du skal vælge lås alt efter hvor du parkerer din cykel. Parkerer du f.eks. uden foran supermarkeder, ved sportshaller, på stationen eller rundt i byen, hvor cyklen kan være  udsat for tyveri, er det måske også en god idé, at kunne låse cyklen fast til noget.

Læs mere her >

Abus Bordo Foldelås

Splitter

Abus Bordo Foldelås er en forsikringsgodkendt lås. Den er ideel til steder hvor cyklen kan være udsat for tyveri. Og kommer med en praktisk holder, der kan monteres på cyklen.

Se modellen her >

Spot_Abus_Bordo foldelås_72983.jpg
Spot_Abus_Bordo foldelås med alarm_77838.jpg

Abus Bordo med indbygget alarm

Splitter

"Cykeltyvens Marridt" Når låsen berøres går alarmen i gang. Den hyler i ca. 1/2 minut, hvilket er nok til at skabe opmærksomhed, og så er det nemmere at tage de 20 andre cykler der står ved siden af. Låsen er forsikringsgodkendt.

Se modellen her >

Abus kædelås

Splitter

Denne kædelås er forsikringsgodkendt. Den er Ideel til steder hvor cyklen er udsat for tyveri. Og så er den nem at "arbejde" med.

Se modellen her >

Spot_Abus kædelås_09575.jpg
Spot_Abus City Kædelås_28625.jpg

Abus City kædelås

Splitter

Dette er en af de mest kraftige kædelåse på markedet. En lås vi primært bruger til ladcyklerne, da den er lang og nem at "arbejde" med.

Se modellen her > 

Abus Ringlås sæt

Splitter

Her er Ringlås og kæde samlet i et sæt og låses sammen med kun en nøgle. Let og nem at arbejde med. Låsen er forsikringsgodkendt.

Se modellen her >

Spot_Abus Ringlås sæt_11267.jpg
Spot_Prinsesse kædelås_03953.jpg

Abus Prinsesse kædelås

Splitter

En fin lille lås til den første cykel. Hjertet er lavet så børnene selv kan lære at låse cyklen. Og hvorfor ikke indøve dette fra starten?

Se modellen her >

Abus Haj kædelås

Splitter

En sej lille lås til den første cykel. Hajhovedet er lavet så børnene selv kan lære at låse cyklen. Og hvorfor ikke bare indøve dette fra starten?

Se modellen her >

Spot_Abus_haj kædelås_03949.jpg
Spot_Catena kædelås_01722.jpg

Abus Catena kædelås

Splitter

Catena er en lækker kædelås der kan bruges i en god kombination til ring- og bøjlelåsene. Eller når man bare ønsker at låse cyklen eller andet fast til noget.

Se model og farver her >

Abus Ringlås

Splitter

Abus ringlåse er i en lækker kraftig kvalitet og et flot enkelt design. Den fås i hvid og sort alt efter hvad der passer til den enkelte cykel.

Se model og farver her >

Spot_Abus ringlås_7090.jpg
Spot_Abus_Låseolie_78567.jpg

Abus Låseolie

Splitter

Husk at vedligeholde dine låse, uanset om det er på cyklen, hoveddøren, bilen, postkassen eller andet.

Læs mere her >