Brotorvets_Cykler_70år.png

70 års fødselsdag hos Brotorvets Cykler

Vores 70 års fødselsdag blev markeret med åbent hus, udstilling af cykler gennem tiderne, demonstration af El-cykler og meget mere.

Splitter

45-årig fejrer 70 års fødselsdag 

Brotorvets Cykler er en af Næstveds ældste butikker. Og dens ejer Rikke fortæller med stolthed i stemmen, at den gennem de 70 år den har eksisteret, kun har været solgt 2 gange siden Thomas Knudsen i 1948 slog dørene op til Næstveds legendariske cykelbutik, som hendes mand Claus Jensen købte i 1997 af Erik Jensen.

Selvom Brotorvets Cykler gennem årene er blevet gennemgribende moderniseret, er det sket med dyb respekt for det, der var engang. Og således pointerer Rikke, at den positive ånd, som blev grundlagt af Thomas Knudsen, og som hendes mand førte videre lige til hans alt for tidlige død i 2010, stadig er den, kunderne mødes af den dag i dag, så snart de træder ind over tærsklen til den hyggelige cykelforretning. For som Rikke pointerer. Det er vigtigt for mig, at butikken fortsætter med at syde af ærlighed, nærvær og
god karma. Alle skal føle sig velkomne – også på værkstedet, hvor cykelmekanikerne er parate til at bruge deres ekspertise på alle cykler – uanset hvor de er købt.

Brotorvets Cykler er uafhængig af de store kæder. Og selvom Rikke var lidt nervøs, da hun droppede ud af Fri Bike Shop, har hun ikke fortrudt sit valg. Og netop den kendsgerning, at hendes kunder og fantastiske medarbejdere har bakket hende op, er en af grundene til, at hun ønsker at gøre noget særligt for dem og alle andre med interesse i at se og høre mere til cykler gennem tiderne med ekstra fokus på El-cyklerne, som Brotorvets Cykler har specialiseret sig i.

Medarbejdere med hund og cykel.JPG

Teamet bag Brotorvets Cykler.
Fra venstre: Kenneth. Niels. Rikke og butikshunden Mason.

Rikke ved disk.JPG

Rikke er taknemmelig for den opbakning, hun har fået siden hun overtog Brotorvets Cykler.

DSC_2467.jpg
DSC_2647.jpg

Alle cykler

Se alle cykler fra Brotorvets Cykler.

Rikke Jensen - Ejer

Om os

Historien om Brotorvets Cykler, startede tilbage i 1948, opdag Brotorvets Cykler historie.