Siigar Bike med kasse i træ og stel i rustfrit stål på havnen.jpg

Siigar Bikes
Besafe - El Ladcykel

Splitter

Besafe ladcyklen er en flot ladcykel i klassisk stil, som er skabt til den moderne børnefamilie. Den er naturligvis robust og driftsikker, og udsyret med et kraftigt batteri og effektiv centermotor.

 

39.275,-
Finansiering se her
Har du spørgsmål? 

Detaljer & Ekstraudstyr

Splitter

I Siigar Bikes elektriske ladcykel, får du en ladcykel i gennemført kvalitet. Der er nemlig lagt vægt på at gøre cyklen robust og drifttsikker. Den er let at styre og med automatisk gear er du sikret komfortabel kørsel hele vejen.

Cyklen er udstyret med kraftigt batteri og en effektiv centermotor, så du kan nå både ud og hjem uden at cyklen føles tung at træde.

Med effektive hydrauliske skivebremser, har du fuld kontrol over cyklen hele tiden.

Begge forhjul er beskyttet af kraftig kofanger, der ligeledes kan bruges som trin, når børnene selv kravler op i kassen.

Cyklens stel er udført i rustfrit stål og næsten alle komponenter er i rustfrie materiale, så din cykel holder i mange år

Her i huset kan vi bare sige, at det er gennemført, og til en pris der ligger i samme prisleje som Christiania Bikes, Winther Ladcykler og Nihola.

Tilkøb

Udstyr Pris ved efterkøb
Kaleche til 2 børn kr. 4.000,-
Kaleche til 4 børn kr. 4.000,-
Hyndesæt til 1 bænk kr. 900,-
Cykelgarage kr. 1.200,-

 

 

Udstyr Pris
Godkendt kædelås kr. 775,-
Gummimåtte kr. 500,-
Quick sadelspænde kr. 250,-
Leveringsomkostninger kr. 1200,-

 

Om Siigar Bikes

Splitter

Den danske Siigar ladcykel bliver skabt i 2018 af Per Boll og Nicolas Lauridsen ud fra et ønske om at lave en ladcykel i et unikt smukt Dansk nordisk design, hvor kvaliteten er udført ned til mindste detalje. Uanset om det gælder teknik, kasse eller kaleche. Alt er skabt med respekt for detaljen, og der er ikke gået på kompromis med noget.

Den danske designer Kent Laursen står bag designet, kalechen er skabt af Hans Å ud fra et maritimt look og univers, og kassen bliver lavet i finer. Stellet er udviklet af Nicolas og Per selv.

Per udspringer fra et samarbejde med Babboe Ladcykler og Nicolas Lauridsen er teknikeren bag projektet. Og da de begge har mange års daglig erfaring med cykler og ladcykler. Sætter de sig ned og tager det bedste fra alle verdener. Så med tekniske lister og sans for smukt design skaber de Siigar ladcyklen.
Målet er at skabe en ladcykel i et smukt dansk design, hvor høj kvalitet, funktionalitet og sans for detaljen går op i en højere enhed. Og vi kan roligt sige det er lykkes.

Kontakt os ved spørgsmål

Kontakt os ved at udfylde denne formular. Vi svarer på din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.