Amladcykler i Næstved

Splitter

I 1992 udviklede Martin Andersen og Charlotte Meldgaard det danske mærke Amladcykler. Vælger du at købe en ladcykel fra Amladcykler, får du en god ladcykel til prisen.

Målsætningen med Amladcykler er nemlig, at alle skal have råd til en el-ladcykel. Hos Brotorvets Cykler har vi valgt Amladcykler, fordi vi ønsker at have et billigt supplement til vores Nihola ladcykel. Amladcykler hører til i den "billige" ende af skalaen, så du må ikke forvente mere end det.

Amladcykler
Harmony

Splitter

Harmony er en flot ladcykel i retrostil, som er skabt til den klassisk moderne børnefamilie. Den er naturligvis lavet til at køre både korte og lange ture.

Se model ›

Amladcykler
Deluxe

Splitter

Deluxe er skabt til børnefamilien, og den er naturligvis lavet til at køre både korte og lange ture.

Se model ›

Amladcykler
Ultimate Curve

Splitter

Familiens El-Ladcykel, der følger dig. 

Ladcyklen er lavet til, at køre både korte og lange ture.

Se model ›

Amladcykler
Kindergarden Open

Splitter

El-Ladcyklen med plads til op til 6 børn. Specielt bygget til at gøre hverdagen lettere og sjovere for både institutioner, dagplejer og børnehaver.

Se model ›

Amladcykler
Dog

Splitter

Er behovet en El Ladcykel, hvor fronten er ombygget til en rampe, som kan klappes ned - f.eks. til hunde, eller transport af græsslåmaskiner/mindre maskiner - er ladcyklen Dog et godt bud.

Se model ›

Amladcykler
Handicapcykel

Splitter

Trehjulet cykel til voksne med en støjsvag kraftig hjælpemotor, som kan klare op til 40 km. på en fuld opladning.

Se model ›

Om ladcykler

Splitter

Vi ved at du er i gang med at overveje en ladcykel, og at dette marked er noget af en jungle. Derfor vil vi gerne give dig nogle råd omkring ladcykler.

Læs mere om ladcykler her ›